O româncă de etnie romă a înșelat un bătrân din Italia de 300.000 de euro. „Sunt fiica ta și sufăr de o boală gravă”

Un bătrân italian de 82 de ani pe nume Umberto a fost înșelat de o femeie româncă de etnie romă, Alina, care a pretins că este fiica lui și suferă de o boală gravă.

Timp de 6 ani Alina, domiciliată la Buzău, a reușit să primească lunar întreaga pensie a lui Umberto, în valoare de 1.500 de euro, precum și alte sume considerabile, pentru presupuse tratamente medicale. În total, Alina l-ar fi înșelat pe Umberto de 300.000 de euro.

Povestea a fost dezvăluită de emisiunea italiană „Le Iene”, difuzată de Italia 1, care a investigat cazul și a descoperit că Alina a primit de mai multe ori câte 10.000 de euro pentru presupusa sa operație la inimă.

Cu toate acestea, Umberto refuză să accepte că a fost înșelat.

1200-20230412171928
Alina și Umberto. Foto: captură video „Le Iene”

În cadrul investigației, jurnaliștii italieni au discutat și cu o femeie care pretindea că reprezintă „Ministerul Organelor” din România și susținea că Alina a avut nevoie să-și schimbe inima și ficatul. Ea a declarat că un ficat costă 30.000 de euro, iar o inimă aproximativ 42.000 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sunată de jurnalistul italian care i-a cerut să-i arate printr-un apel video cicatricile de la operațiile de inimă, femeia avea desenate pe piept două cicatrici cu o cariocă neagră.

Immagine 2023-04-12 170934

Jurnalistul Roco Xavi a încercat să convingă pe Umberto că totul este o înșelăciune, explicându-i că Alina nu este fiica lui și este în realitate perfect sănătoasă. Ea ar avea o casă mare și două mașini. Justiția italiană a decis să închidă cazul, întrucât Alina nu a putut fi găsită. Video mai jos:

@baresiveneti

All’inizio pensavamo che Umberto, 82 anni, fosse un falso invalido che chiedeva l’elemosina nella periferia di Roma. La storia però era più complessa: con Filippo Roma e Marco Occhipinti abbiamo scoperto che una donna di etnia rom, fingendosi sua figlia, gli spillerebbe un sacco di soldi dalla Romania per presunte cure mediche. Ora riusciamo finalmente a incontrare Alina vicino Bucarest (anche se per la giustizia italiana risulta introvabile)#foryoupage #movieclippppp #neiperte #foryou #perte #baresiveneti

♬ suono originale – 𝕭𝖆𝖗𝖊𝖘𝖎 𝕴𝖓 𝖁𝖊𝖓𝖊𝖙𝖔

Jurnalistul italian Fabrizio Roma, de la emisiunea „Le Iene”, a mers în România, la Buzău, unde, cu ajutorul lui Roco Xavi, a găsit-o pe Alina.

Femeia a refuzat să facă declarații și a cerut să fie lăsată în pace, informează EVZ.

Deși i s-a demonstrat că Alina nu este fiica lui și nu este bolnavă, bătrânul italian a declarat că „Ea nu mi-a furat nimic”. Pe parcursul a șase ani, femeia a reușit să obțină aproximativ 300.000 de euro de la bătrânul italian.

Distribuie acest articol