O româncă din Italia și-a înjunghiat concubinul în urma unor certuri aprinse. Nu e prima oară când femeia îl atacă pe partenerul ei

Un incident alarmant a avut loc recent în localitatea italiană Brescia, provincia cu același nume din Lombardia.

Un tânăr de 25 de ani, de origine africană, a fost atacat cu un cuțit de către partenera sa, o femeie de naționalitate română în vârstă de 32 de ani, în locuința lor situată pe via Saba din cartierul San Bartolomeo.

Din fericire, tânărul a fost rănit doar superficial și a reușit să alerteze autoritățile la timp, dar conaționala noastră riscă acum să ajungă la închisoare.

Potrivit Giornale di Brescia, carabinierii, care au intervenit în mod prompt la fața locului, nu au fost surprinși deloc de protagoniștii acestui incident.

Cei doi parteneri au mai fost în vizorul forțelor de ordine în trecut, iar incidentele cu conotații violente nu sunt străine relației lor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se pare că femeia a încercat să-l rănească pe bărbat în mai multe rânduri. În dinamica lor de cuplu, alcoolul și substanțele ilegale au avut deseori un rol destabilizator.

După ce au fost acordate îngrijirile medicale necesare tânărului, anchetatorii au strâns declarații atât de la acesta, cât și de la vecini și de la partenera sa.

Dacă victima va dori să depună o plângere formală împotriva concubinei românce, aceasta din urmă riscă să ajungă după gratii.

De asemenea, oamenii legii se tem că dacă nu se iau măsuri, următoarea altercație dintre cei doi ar putea avea consecințe tragice.