O româncă din străinătate a încercat să-i smulgă testiculele fostului iubit. Arestată pentru tentativă de mutilare

O femeie româncă a fost arestată de Poliția Națională din Gandía (Spania) după ce a încercat să îi smulgă testiculele fostului său partener.

Incidentul violent s-a petrecut în locuința bărbatului, care a fost ulterior transportat la Spitalul Francesc de Borja din Gandía, relatează Castellon Diario.

Polițiștii au răspuns unui apel de urgență joi după-amiază, 21 decembrie. Bărbatul, vizibil afectat de durerea intensă, a sunat la numărul de urgență solicitând ajutor.

În relatarea sa către autorități, el a povestit cum fosta sa iubită l-a lovit și agresat brutal, ajungând până la punctul de a-și înfige unghiile și de a încerca să-i smulgă testiculele.

Bărbatul a mărturisit polițiștilor că, atunci când consumă alcool sau substanțe interzise, agresivitatea fostei sale partenere se intensifică semnificativ.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Este de remarcat faptul că această agresiune a avut loc în ciuda celor două ordine de restricție existente împotriva agresoarei, emise ca urmare a plângerilor anterioare depuse de victimă.

Românca a fost arestată pentru tentativă de mutilare, iar bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, inclusiv suturarea unei răni la scrot cu opt puncte.