O româncă, Mama Natură în Italia, în emisiunea Ciao Darwin

Andreea Sasu, un fotomodel de origine română, care a devenit cunoscută în Italia pentru relațiile sale cu personalități din sport și modă, este în centrul atenției în cel de-al treilea sezon al emisiunii Ciao Darwin 2023, de pe postul de televiziune Canale 5 din Italia.

095846942-d2c59f6c-a18f-4e3b-9084-e19374a85f4c
Andreea Sasu, fotomodel de origine română, este nouă față a Mamei Natură în emisiunea Ciao Darwin.

Născută în România la data de 27 martie 1990, Andreea a ales să se mute la Milano după vârsta de 20 de ani.

Cariera sa de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial și fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită.

1005355-972269-andreea-sasu-10
Andreea Sasu.

În episodul din Ciao Darwin de vineri, 8 decembrie 2023, Andreea Sasu a interpretat rolul Mamei Natură, într-o competiție între echipa lucrătorilor, condusă de Cristina Quaranta, și cea a influencerilor, sub conducerea Solei Sorge.

Această apariție marchează un alt pas important în cariera româncei noastre care, pe lângă cariera sa de model, a fost în atenția presei și pentru viața personală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ea a avut o relație semnificativă cu designerul Philippe Plein, apoi un scurt flirt cu pilotul Andrea Iannone, imediat după despărțirea acestuia de Belén Rodriguez.

Mai târziu, a fost implicată într-o relație cu Riccardo Saponara, jucător de fotbal la Hellas Verona, care a vorbit despre Andreea ca despre un fotomodel cu o carieră de înalt nivel.

Andreea a mărturisit într-un interviu că visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie.

După terminarea școlii în România, s-a înscris la universitate pentru a studia Marketing și Publicitate, dar a abandonat studiile pentru a se muta la Milano și a-și începe cariera de model. Pasionată și de sport, Andrea pratică de asemenea kickboxing.

@rotalianul