O soprană româncă va participa în Italia la un concert organizat în interiorul unui magazin de carne proaspătă

Într-o inițiativă unică, „Macelleria Falaschi”, situată pe via Conti 18/20 în San Miniato, regiunea Toscana, va găzdui un concert liric italo-islandez deosebit duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15:00.

La eveniment vor participa celebrul tenor islandez Alexander Jarl Thorsteinsson și soprana româncă Monica Iusco, ambii recunoscuți pe scena lirică internațională.

Acest duo excepțional va fi însoțit de o mică orchestră compusă din instrumente precum viola și violoncel, informează Firenze Spettacolo.

1700823437-falaschidicembre

Concertul se distinge nu doar prin calitatea muzicală, ci și prin locația neobișnuită – în interiorul unui renumit magazin de carne proaspătă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Macelleria Falaschi este cunoscută pentru carnea de calitate superioară și preparatele culinare delicioase.

Pe lângă produsele de măcelărie, clienții pot savura diverse preparate culinare  delicioase în RETROBOTTEGA, un restaurant mic cu vedere panoramică, oferind o gamă largă de salamuri, brânzeturi, paste cu sosuri de carne și alte specialități preparate la grătar.

Evenimentul urmărește să consolideze relațiile dintre comunitatea locală din San Miniato și cea islandeză, aducând împreună arta culinară și cea muzicală într-un mod inedit și memorabil.

Fotografiile evenimentului vor fi realizate de Andrea Lippi, un fotograf de renume internațional cunoscut pentru lucrările sale în alb-negru, inspirate din călătoriile sale în Japonia și Islanda.

Pentru mai multe informații, Macelleria Falaschi poate fi contactată la numărul 0571 43190 sau pe website-ul sergiofalaschi.com. Acest concert promite să fie o experiență unică atât pentru iubitorii de muzică lirică, cât și pentru gurmanzi.