O tânără din Italia a sărit în gol de la etajul șase. Prinsă în zbor de vecinul care locuiește sub ea

O poveste cu final fericit s-a petrecut în Italia, în seara zilei de miercuri, 5 iulie 2023, în cartierul San Donato din Pescara (Abruzzo) unde un bărbat de 73 de ani a salvat în mod eroic, în ultimul moment, o femeie care și-a dat drumul în gol de la mare înălțime.

Potrivit ziarului Il Pescara, o tânără în vârstă de 31 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, din motive necunoscute încă.

Locuind la etajul șase al unui bloc, ea a decis să se arunce în gol de pe balcon. A reușit să treacă peste balustradă și s-a agățat de marginea balconului, pregătindu-se pentru o cădere de la o înălțime de aproximativ cincisprezece metri.

Din fericire, o vecină de la etajul cinci, de sub ea, a observat situația periculoasă și a început să strige pentru a încerca să prevină tragedia.

Soțul ei, un pensionar de 73 de ani, a ieșit imediat pe balcon. Înainte ca el să aibă timp să-i vorbească tinerei femei, aceasta a luat mâinile de pe balustrada balconului, hotărâtă să sară în gol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu o reacție rapidă, vecinul ei a reușit să o prindă de picioare însă și să o tragă pe balconul său, în siguranță, înainte ca ea să cadă.

În timpul salvării, tânăra s-a lovit de niște plase pentru porumbei, suferind câteva răni, însă acestea sunt minore în comparație cu consecințele fatale ale unei căderi de la acea înălțime.

Chiar și după ce a fost adusă în siguranță, tânăra era încă foarte agitată și a încercat din nou să se arunce în gol.

Cu toate acestea, cei doi soți care locuiesc sub ea au reușit să o calmeze și au început să vorbească cu ea pentru a o liniști.

La fața locului au intervenit pompierii, poliția și echipajul medical de pe o ambulanță, care a transportat-o la spital.

Bărbatul de 73 de ani s-a declarat foarte fericit că a reușit să salveze viața unei tinere femei.