O tânără își pune în pericol sănătatea din dorința de a semăna cu o păpușă. „Buzele mele nu sunt suficient de mari”

Andrea Ivanova, o tânără de 25 de ani din Sofia, Bulgaria, cunoscută pentru buzele sale extrem de voluminoase, își propune să atingă un nou record mondial, după ce a cheltuit peste 8.000 de lire sterline pentru a-și mări buzele.

Acum, ea a declarat că își îndreaptă atenția și resursele către obținerea celui mai proeminent set de pomeți, dar dorește și buze din ce în ce mai mari, deși medicii au avertizat-o că își pune în pericol sănătatea.

Călătoria tinerei către transformarea fizică a început în anul 2018, cu dorința de a semăna cu o păpușă Bratz, punând accent pe buze voluminoase.

photo_2023-10-10_19-01-30
Andrea Ivanova. Foto: Daily mail

Până la momentul actual, ea a primit peste 34 de injecții în buze și își dorește și mai multe.

„Buzele mele încă nu sunt suficient de mari și îmi doresc să fie mult mai mari decât acum”, a declarat tânăra conform Daily mail, menționând că intenționează să continue să facă injecții lunare, chiar dacă nu mai poate ține cont de suma totală pe care a cheltuit-o până acum.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, demersul fetei nu este fără obstacole. Mai multe clinici au refuzat să-i pună la dispoziție serviciile, argumentând că buzele ei sunt deja prea mari și că injecțiile suplimentare ar putea provoca complicații de sănătate.

Anterior, medicii au avertizat-o să fie atentă la orice durere sau disconfort, întrucât procedurile viitoare pot avea consecințe „fatale”.

Cu toate criticele și dezaprobările, inclusiv din partea familiei, Andrea rămâne fermă în deciziile sale, subliniind că fiecare persoană ar trebui să se simtă mulțumită fără să se teamă sau să se preocupe de părerea celorlalți.

„Chiar dacă familia mea nu aprobă noul meu aspect, trebuie să respecte alegerea mea”, a spus ea.

În pofida riscurilor și a feedback-ului negativ, Andrea Ivanova rămâne concentrată pe propriul drum, în căutarea propriei definiții a frumuseții și a fericirii.

„Nu îmi fac griji în legătură cu comentariile oamenilor, deoarece am propria viziune asupra frumuseții și o urmez cu strictețe”, a adăugat ea.

Chirurgia estetică, ca orice intervenție chirurgicală, vine cu propriul său set de riscuri și complicații posibile, care trebuie analizate atent înainte de a lua decizia de a merge înainte cu oricare procedură. De foarte multe ori, persoanele nu țin seamă de aceste riscuri.