Un tânăr român din Italia a lansat „Obssesion”, primul său album discografic

Un tânăr de origine română, Bogdan Vasile Adrian Acatrinei, rezident la Pescina, în provincia Aquila (Abruzzo), a lansat în aceste zile „Obssesion”, primul său album discografic, informează Terre Marsicane.

Bogdan este cântăreț la tubă, un instrument muzical de suflat care produce sunetele cele mai joase dintre toate instrumentele de alamă ale unei orchestre simfonice.

Albumul „Obssesion”, al Maestrului de Tubă din Pescina, cum este numit Bogdan Acatrinei, tocmai a ieșit spre vânzare în magazinele digitale și în cele fizice Edizioni Musicali Accademia 2008. Un proiect născut cu ajutorul studioului de înregistrări Enjoy Recording Studio.

Bogdan Acatrinei, născut în România și domiciliat în Pescina, a studiat pentru prima dată muzica în cadrul Asociației „Armelis”,cu maeștrii Corrado Lambona și Giovanni Soricone. În anul 2016, a fost admis la Conservatorul Santa Cecilia din Roma și a absolvit în februarie 2020, cu note maxime.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A participat la masterclassuri sub îndrumarea maeștrilor Mario Barsotti, Gianluca Grosso, Javier Castaño Medina, Steven Mead, Federico Bruschi, Dirk Hirte, Giuseppe de Marco, Friedrich Ventura, Bastien Baumet, Davide Borgonovi și mulți alții. Din 2019 face parte din Orchestra Filarmonică Campana.