(P) Transport colete Italia – România. Preluăm și livrăm direct la domiciliu

Se apropie cu pași repezi Crăciunul, iar trimiterea unui colet cu ocazia sărbătorilor de iarnă este un gest simplu care ne va face să ne simțim mai aproape de cei dragi, chiar dacă suntem plecați departe, peste hotare. Firma CSD Express ne pune la dispoziție un serviciu de curierat cu preluare de pachete din zona centrală și de nord a Italiei și cu livrarea lor în România, direct la domiciliu destinatarului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Crăciunul petrecut departe de casă este o realitate a zilelor în care trăim. Fie că suntem plecați peste mări și țări din dorința de a ne îmbunătăți nivelul de trai, fie la studii sau în călătorie, Crăciunul este perioada din an în care simțim cel mai acut durerea distanței dintre noi și locurile în care ne-am născut și crescut.

Dar nu numai locurile ne lipsesc, ci mai ales oamenii pe care i-am lăsat în urma noastră. Copii, părinți, frați, surori, amintirea lor și dorul ne macină sufletul mai ales în această perioadă, când se apropie magia Sărbătorilor de iarnă. Un mod prin care ne putem simți mai aproape de cei dragi sunt cadourile pe care le putem trimite prin intermediul firmelor de transport.

Firma de curierat CSD Express oferă servicii de transport colete, obiecte de mobilier, electrocasnice, precum și diverse mărfuri neperisabile. Preia din toate regiunile situate în centrul și nordul Italiei și livrează în toată România, direct la domiciliul destinatarului.

Curierii răspund la numerele de telefon 0039/3204050335 și 0040/738523740. De asemenea, pot fi contactați pe pagina Facebook: CSD Express – Transport marfă și colete.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos