Padova: Un român, eroul zilei! A ajutat victima unui accident rutier să se salveze

O femeie italiană în vârstă de 44 de ani se afla la volanul mașinii sale când a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat într-un canal adiacent. În ajutorul femeii a sărit un bărbat român care se afla în trecere.

La începutul după-amiezii de astăzi la Valbona di Lozzo Atestino, în provincia Padova din nordul Italiei, un bărbat de origine română a salvat o femeie italiană, victima unui accident, trăgând-o afară din mașină după ce vehiculul său a ajuns într-un canal. „Erou din întâmplare” îl numește cotidianul Padova Oggi pe bărbatul român a cărui identitate este încă necunoscută, românul nostru aflându-se din fericire pentru victimă, la locul și momentul potrivit.

S-a întâmplat astăzi la ora 13:00 aproximativ, pompierii au intervenit în Valbona di Lozzo Atestino unde avusese loc un accident cu un Citroen C3 condus de o femeie în vârstă de 44 de ani, rezidentă la Este. Mașina femeii ieșise în afara drumului și se răsturnase în canalul de apă Frassenella. Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit femeia pe malul râului. Să o ajute să iasă din mașina răsturnată a fost un bărbat de origine română care tocmai trecea pe lângă locul accidentului și care nu a ezitat o clipă să intervină imediat și să o salveze. Femeia a fost luată în îngrijire de către personalul sanitar de la 118 și transportată la spital. Nu este în stare gravă.

Ulterior, cu ajutorul macaralei sosite de la Padova, Citroenul a fost recuperat. Operațiunile de salvare s-au încheiat după aproximativ două ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI