Padova – româncă de 40 de ani nevoită să se prostitueze pentru a-și întreține soțul și cei doi copii

Are 40 de ani, este născută în România dar are cetățenie italiană și pentru a-și întreține familia și a-i oferi un acoperiș deasupra capului și de mâncare în fiecare zi, este nevoită să se prostitueze, scrie jurnalista italiană Marina Lucchin de la ziarul Leggo.

Povestea sa se pare că a ajuns la urechile jurnalistei de la Leggo după ce conaționala noastră, rezidentă cu familia sa în Padova, a fost victima unui infractor italian pe nume Cristian Ditadi, jefuitor în serie care, după numai o lună de când a ieșit din închisoare a ajuns în arestul poliției din nou după ce a încercat să jefuiască femeia română.

Acesta a abordat-o pe femeia de 40 de ani, arătându-se interesat de un raport sexual cu ea, dar după ce s-a suit cu el în mașină, femeia a avut parte de o experiență înfricoșătoare.

„Mi-era teamă că voi muri. A intrat în sens invers pe străzi cu sens unic, cu viteză foarte mare, apoi a început să mă lovească. Așadar, din disperare, l-am lăsat să ia tot ce-a vrut, banii și telefonul, am deschis portiera și m-am aruncat din mers”, a povestit femeia polițiștilor.

În urma denunțului și declarațiilor făcute de femeia română, polițiștii l-au arestat din nou pe Cristian Ditadi, de 41 de ani, rezident în Vigonovo dar originar din localitatea Dolo, provincia Venezia. Acesta a fost eliberat din închisoare în data de 25 mai, 2017, unde a petrecut 3 ani și 4 luni, tot pentru jafuri.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, scrie sursa citată, iar femeia a ajuns la urgențe în urma agresiunii. După care a făcut denunțul la polițiști și, apoi, foarte probabil s-a întors pe străzile din Padova pentru a-și întreține soțul și cei doi copii practicând cea mai veche meserie din lume.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol