Padova – româncă de 40 de ani nevoită să se prostitueze pentru a-și întreține soțul și cei doi copii

Are 40 de ani, este născută în România dar are cetățenie italiană și pentru a-și întreține familia și a-i oferi un acoperiș deasupra capului și de mâncare în fiecare zi, este nevoită să se prostitueze, scrie jurnalista italiană Marina Lucchin de la ziarul Leggo.

Povestea sa se pare că a ajuns la urechile jurnalistei de la Leggo după ce conaționala noastră, rezidentă cu familia sa în Padova, a fost victima unui infractor italian pe nume Cristian Ditadi, jefuitor în serie care, după numai o lună de când a ieșit din închisoare a ajuns în arestul poliției din nou după ce a încercat să jefuiască femeia română.

Acesta a abordat-o pe femeia de 40 de ani, arătându-se interesat de un raport sexual cu ea, dar după ce s-a suit cu el în mașină, femeia a avut parte de o experiență înfricoșătoare.

„Mi-era teamă că voi muri. A intrat în sens invers pe străzi cu sens unic, cu viteză foarte mare, apoi a început să mă lovească. Așadar, din disperare, l-am lăsat să ia tot ce-a vrut, banii și telefonul, am deschis portiera și m-am aruncat din mers”, a povestit femeia polițiștilor.

În urma denunțului și declarațiilor făcute de femeia română, polițiștii l-au arestat din nou pe Cristian Ditadi, de 41 de ani, rezident în Vigonovo dar originar din localitatea Dolo, provincia Venezia. Acesta a fost eliberat din închisoare în data de 25 mai, 2017, unde a petrecut 3 ani și 4 luni, tot pentru jafuri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, scrie sursa citată, iar femeia a ajuns la urgențe în urma agresiunii. După care a făcut denunțul la polițiști și, apoi, foarte probabil s-a întors pe străzile din Padova pentru a-și întreține soțul și cei doi copii practicând cea mai veche meserie din lume.

@rotalianul