Panică într-un avion după ce un șarpe a fost descoperit că se plimba printre picioarele pasagerilor

Pasagerii unui zbor al companiei United Airlines au intrat în panică luni, 17 octombrie 2022, după ce au descoperit că un șarpe se plimba pe la picioarele lor.

Potrivit televiziunii americane CNN, episodul s-a petrecut la bordul unui avion care zbura din Tampa, Florida, către New Jersey, ambele fiind orașe din SUA.

La un moment dat, un pasager s-a trezit cu un șarpe lângă picioarele sale și toate celelalte persoane prezente la bord au început să se agite.

„Pasagerii din clasa business au început să țipe și să ridice picioarele sus în timp ce avionul zbura”, a declarat unul dintre pasageri pentru News 12 The Bronx.

Piloții au alertat imediat autoritățile aeroportului Newark Liberty International și un echipaj a așteptat aeronava la poarta de debarcare pentru a interveni prompt.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șarpele a fost capturat, fiind vorba despre unul de grădină, care nu este veninos, iar oamenii aflați la bordul avionului au putut apoi să coboare liniștiți. Nicio o persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, mai precizează sursa citată.

Distribuie acest articol