Panică într-un oraș din Italia: O româncă înarmată cu un cuțit de bucătărie amenința trecătorii

Orașul Trento, din regiunea italiană Trentino-Alto Adige, a fost martorul unui eveniment tulburător duminică, 28 mai. Pe strada Belenzani, la doar câțiva pași de Piața Duomo, o femeie româncă înarmată cu un cuțit de bucătărie se plimba amenințător, provocând panică și teamă printre trecători.

Românca flutura în mâini un cuțit de bucătărie și îi amenința pe cei din jur.

Autoritățile au intervenit rapid pentru a controla situația, transmite Trento Today. Poliția locală a reușit să oprească femeia, care, conform primelor informații, este de naționalitate română și suferă de probleme psihice.

Când s-au confruntat cu femeia vizibil confuză, polițiștii au încercat inițial să o calmeze. Ulterior, pentru că aceasta opunea rezistență, au reușit să o imobilizeze și să o transporte la sediul Poliției Locale.

După finalizarea tuturor procedurilor de identificare, românca a fost însoțită la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Incidentul a stârnit îngrijorare printre locuitorii orașului Trento, subliniind importanța intervenției rapide și eficiente a forțelor de ordine în astfel de situații de criză.