Panică la bordul unui avion. Unul dintre motoare a luat foc în timpul decolării

Clipe de panică într-un avion de linie, după ce unul dintre motoare a luat foc în timpul decolării. Aeronava se pregătea să decoleze de pe un aeroport din Carolina de Sud când s-a produs incendiul, relatează WSOC-TV.

Captură de ecran 2023-04-23 114737

Pasagerii unui zbor care urma să decoleze de pe Aeroportul Internațional Charlotte-Douglas au avut parte de o imagine care i-a înspăimântat: din aripa avionului ieșeau flăcări.

Pasagerii aflați la bord au observat motorul în flăcări și au început să strige și să agite.

„Nimeni nu știa ce se întâmplă, așa că prima impresie a tuturor a fost că avionul urmează să explodeze”, a povestit un pasager. „Toată lumea își lua bagajele și încerca să fugă pe culoar.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Toată lumea a intrat în panică, ne agitam, dar nu puteam merge nicăieri. A fost cel mai mare șoc din viața mea”, a spus și o pasageră.

@popularitascom

American Airlines A321 mengalami kebakaran mesin beberapa saat sebelum lepas landas dari Bandara Charlotte Douglas. Para kru berhasil memadamkan api dan semua penumpang turun dengan selamat #kebakaranpesawat #beritatiktok #videoviral #fyp

♬ original sound – popularitas.com – popularitas.com

 

Căpitanul aeronavei a abandonat imediat decolarea și a revenit la terminalul de unde plecase.

Pasagerii și echipajul au coborât în siguranță, iar flăcările au fost stinse. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului produs din cauza unei defecțiuni.

Compania aeriană American Airlines a declarat într-un comunicat că zborul 2288 spre Dallas-Fort Worth a raportat o „problemă mecanică” și s-a întors la poarta de plecare.

Reprezentanții American Airlines au precizat că avionul a fost scos din serviciu pentru întreținere. Nu este clar ce a provocat incendiul.