Panică pe un aeroport din Franța, un bărbat a fost împușcat de polițiști

Un bărbat înarmat cu un cuțit, a fost ucis de un polițist care a deschis focul pe aeroportul Charles de Gaulle (Roissy CDG) din Paris, informează Le Figaro.

S-a întâmplat în această dimineață de miercuri, 10 august, în jurul orei 8.30, la terminalul 2F al principalului aeroport parizian. „Un bărbat fără domiciliu hărțuia agenții de securitate ai aeroportului, când polițiștii de frontieră au fost chemați să intervină”, a declarat o sursă de la aeroport.

Bărbatul inițial a plecat, dar apoi s-a întors cu un cuțit în mână. În acel moment, un agent a scos arma și l-a împușcat.

Un fotoreporter AFP, care a asistat la incident, a explicat că „un bărbat înalt de culoare a agitat spre poliţişti un obiect care arăta ca un cuţit”. El nu a dat curs somaţiei forţelor de ordine şi a continuat să înainteze, un poliţist deschizând atunci focul asupra sa. „A fost tras un singur foc”, a indicat fotoreporterul AFP.

„Poliţia a neutralizat în această dimineaţă un individ ameninţător, aflat în posesia unei arme albe, pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle’, a și indicat Prefectura poliţiei din Paris pe contul său Twitter.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI