Panică printre locuitorii unei localități italiene: Bărbat român descoperit în saci de plastic, la gunoi

Un bărbat de origine română a fost găsit sâmbătă, 21 iulie, între tomberoanele cu gunoi, la doi pași de gara din Cassino, provincia Frossinone, Lazio, informează ciocciariaoggi.it.

Scene de coșmar în fața primilor trecători din zorii acestei zile, care au văzut cum din niște saci negri de gunoi ieșeau două picioare ale unei persoane inerte. Totul ducea la ipoteza că în sacii respectivi se află un cadavru.

Corpul se afla pe trotuar, înfășurat în saci de plastic negri, iar alături era un bidon de metal, gol. La ora 5:30 a fost dată alarma, carabinierii au sosit la fața locului, localnicii erau agitați și înspăimântați.

Carabinierii au observat cu atenție scena care li se prezenta în fața ochilor și erau aproape convinși că sacii negri ascund un cadavru. Dar a fost deajuns doar o atingere și un bărbat a scos capul la lumină. Și-a îndepărtat sacii de pe cap încercând să-și dea seama cine i-a întrerupt somnul. În fața lui, carabinierii companiei din Cassino care au constatat că bărbatul din saci era un român fără adăpost, care decisese să-și petreacă noaptea lângă tomberoane, folosind sacii de gunoi în loc de pătură.

Un sfârșit fericit al unei triste povești.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI