Un pantofar român a ajuns vestit în toată Italia. Jurnaliștii spun că a făcut: „O invenție incredibilă!”

Pantofii de distanțare socială inventați la Cluj de Grigore Lup, au produs senzație nu doar în țara noastră, ci și în Italia, unde cele mai mari publicații prezintă invenția românului nostru: „O invenție incredibilă!”, scrie Corriere della Sport, iar TGCOM24 asigură că „noii pantofi inventați de meșterul român au succes în toată lumea”.

Il Messaggero italian face cunoscut că pantofii respectivi sunt făcuți în totalitate la mână de negustorul român de încălțăminte: „Bărbatul produce manual fiecare pereche de pantofi. Aceștia sunt făcuți din piele naturală și măsoară până la 75 de centimentri.”

Grigore Lup, inventatorul pantofilor de distanțare socială

Pantofii de poveste s-au născut la Cluj-Napoca, în atelierul pantofarului Grigore Lup, în vârstă de 55 de ani. Revoltat că regulile de distanțare socială par mai mult opționale pentru unii români, acesta a decis să ia atitudine. Cei care vor purta acești pantofi pot siguri că nimeni nu se va apropia prea mult de ei.

Grigore Lup și pantofii săi de distanțare socială

„Am văzut la televizor că sunt multe persoane care nu respectă, deși sunt reguli peste tot. Chiar dacă mergi la o farmacie sau la bancă, se bagă, domnule, aproape de ține, parcă îți suflă în ureche. Am zis: hai să fac, domnule, niște pantofi, astfel încât cei care nu respectă să fie pedepsiți, să le dăm o pereche de pantofi de ăștia… să stea la distanță”, a declarat Grigore Lup.

Pantofii de distanțare socială fabricați de românul Grigore Lup

Grigore Lup a scos deja la vânzare pantofii care ajung până la mărimea 75. Prețul unei perechi este de 500 de lei (puțin peste 100 de euro).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI