Papa Francisc, internat în spital pentru o operație urgentă

Papa Francisc va fi supus unei noi intervenții chirurgicale la Spitalul Gemelli din Roma, în urma tomografiei efectuate marți, 6 iunie.

photo_2023-06-07_12-03-40

Papa Francisc a fost internat în cursul dimineții de miercuri, 7 iunie, la CeMi, secția geriatrică a Spitalului Gemelli din Roma, unde a fost deja ieri pentru o vizită medicală.

Suveranul pontif va fi supus unei intervenții urgente, dar minore, cu o durată a spitalizării de cel puțin două zile, din cauza riscului de ocluzie intestinală. Intervenția urmează celei de la colon din 4 iulie 2021.

Ieri dimineața, după ce a fost la Fondul de Asistență Sanitară, adică ambulatoriul Vaticanului, a mers la Gemelli pentru a efectua o tomografie și examenele au evidențiat necesitatea de a fi supus unei operații din cauza riscului de ocluzie intestinală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Starea de sănătate a Papei Francisc

Conform informațiilor furnizate după vizitele din spital de ieri, Papa Francisc s-ar fi dus la CeMi pentru a se supune unor controale de rutină. Ulterior, a efectuat o tomografie la Spitalul Gemelli și din examen a reieșit necesitatea de a fi operat.

Ultima oară când Papa a vorbit despre starea sa de sănătate a fost pe 26 mai, când, din cauza unei febre puternice, a fost nevoit să anuleze audiențele zilei. În martie, a fost spitalizat la Gemelli pentru câteva zile din cauza unei infecții respiratorii.