Pasager aproape dat jos din avion din cauza unei simple fotografii. „M-au făcut idiot”

Într-un incident neobișnuit ce a avut loc la Sydney, un pasager a fost aproape dat jos din avion din cauza unei simple fotografii de familie.

Jimmy Mitchell se pregătea să zboare spre Brisbane alături de soția sa, Pauline și cei doi copii ai lor, când a fost surprins de personalul de bord făcând o fotografie la scara de îmbarcare a avionului.

Gestul aproape că l-a costat scump, bărbatul neștiind că era interzis să utilizeze telefonul pe pistă în acel moment.

Conform relatărilor lui Mitchell pentru publicația News.com.au, el nu a auzit anunțul făcut de compania aeriană care atenționa pasagerii să nu folosească telefoanele mobile pe pistă, deoarece avea loc alimentarea avionului cu combustibil.

Bărbatul a menționat că purta căști cu funcția de anulare a zgomotelor exterioare și nu a auzit apelul respectiv. De asemenea, el a adăugat că nu au existat semnale vizuale sau instrucțiuni suplimentare referitoare la această regulă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația a escaladat rapid când un membru al echipajului de cabină l-a abordat pe Mitchell într-un mod pe care pasagerul l-a găsit jignitor, numindu-l „idiot” în timp ce acesta încerca să facă o fotografie soției și copiilor săi, care se aflau pe scara avionului.

Sursa foto: News.com.au

Incidentul, descris de bărbat ca fiind „una dintre cele mai traumatizante experiențe” prin care a trecut, a devenit subiectul unui videoclip viral pe TikTok.

În clip, Mitchell povestește cum confruntarea cu personalul aeronavei a ajuns la un punct în care i s-a spus că nu îi va fi permis să se îmbarce în avion.

„Încercam doar să fac o fotografie cu copiii mei”, a spus Mitchell în videoclipul său. El și-a exprimat incredulitatea și frustrarea față de abordarea membrului echipajului, subliniind lipsa de claritate în comunicarea regulilor companiei aeriene.

În pofida începutului tensionat, bărbatul australian și familia sa au fost în cele din urmă lăsați să se îmbarce în avion.