Pasager beat și violent dat jos dintr-un avion care urma să zboare spre Belgia. Bărbatul a primit o amendă uriașă

Un pasager aflat sub influența alcoolului a fost dat jos dintr-un avion ce trebuia să plece spre Belgia, după ce ar fi deranjat mai mulți pasageri.

Incidentul a avut loc recent pe aeroportul internațional din Cluj-Napoca, iar un călător a surprins scenele cu telefonul, relatează site-ul cluj24.ro.

Potrivit martorilor oculari, pasagerul în cauză ar fi început să se comporte ciudat încă dinainte de a urca la bordul avionului, iar după ce și-a găsit locul în cabină, ar fi continuat să tulbure liniștea celorlalți pasageri cu țipete și gesturi obscene.

Echipajul de bord a intervenit imediat și a solicitat ajutorul polițiștilor din aeroport, care au încercat să-l scoată cât mai repede pe scandalagiu din aeronavă.

În imaginile video surprinse de un alt pasager, vizibile pe site-ul cluj24.ro, se poate observa cum individul încearcă să fugă de polițiști, dar cade, moment în care oamenii legii reușesc să-l imobilizeze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au reușit să-l scoată din avion, polițiștii l-au dus la secție pentru a-i întocmi un proces verbal și pentru a-i aplica o amendă în valoare de 4.000 de lei (aproximativ 800 de euro).

Potrivit autorităților, bărbatul a fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru încălcarea regulilor de transport ale companiei aeriene.

Incidentele de acest gen sunt din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă, iar autoritățile avertizează că astfel de comportamente nu vor fi tolerate.

Pasagerii sunt sfătuiți să respecte regulile de transport ale companiilor aeriene și să se comporte civilizat pe durata călătoriei. În caz contrar, aceștia riscă să fie sancționați și chiar să piardă zborul.

Distribuie acest articol