Pasager dat jos dintr-un avion cu destinația Italia. „Vă dau în judecată, da?”

Un pasager român, suspectat de consum excesiv de alcool, a fost scos dintr-un avion care se pregătea de decolare pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, cu destinația Roma. Bărbatul, despre care nu s-au dezvăluit detalii personale, a dat naștere la un scandal, care a atras atenția echipajului de bord și a pasagerilor.

Comportamentul său inadecvat, combinat cu mirosul pregnant de alcool, a alarmat personalul aeronavei, informează Știri de Cluj.

După ce a fost supus unui test neconvențional de echilibru – în care i s-a cerut să stea într-un picior – și l-a picat, situația a escaladat.

Confruntarea cu însoțitorii de zbor a atins un punct culminant când bărbatul a încercat să filmeze echipajul de bord, amenințându-i în același timp cu acțiuni legale.

Un dialog dezvăluit dintre bărbat și însoțitorii de zbor ilustrează tensionarea situației:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„- Am băut un păhărel, două… ”, ar fi recunoscut bărbatul care se încăpățâna să nu coboare din aeronavă.

„Un bărbat beat a fost dat jos din avionul Wizz Air, de pe ruta Cluj – Roma. S-a rugat și a insistat că nu e beat :))), dar căpitanul nu l-a acceptat la bord”, a mărturisit ulterior pe rețelele sociale un pasager care a filmat întreaga scenă.

Discuția dintre bărbatul băut și însoțitorul de zbor:

„-Haideți, că trebuie să închidem… Dați-mi buletinul, vă rog.
-Eu sunt foarte ok.
-Am înțeles. Ideea e în felul următor, dacă domnul căpitan nu vă acceptă, noi n-avem ce face.
-Vă dau în judecată, da?!
-Haideți. Ăsta e bagajul dumneavoastră? Bun, haideți, vă rog.
-Stai să fac un video. Nu mă trage! Pe mine nu mă tragi, ai înțeles? Stai, stai, stai. Nu, nu, nu!
-Domnul meu, nu mai zburați.
-Pe mine nu mă tragi, ai înțeles?” (VIDEO mai jos).

- Continuarea după publicitate - zandra.ro%20

Este important de menționat că, în astfel de situații, căpitanul aeronavei are autoritatea finală de a decide asupra măsurilor care trebuie luate pentru a asigura siguranța zborului și a pasagerilor.

Deși nu se poate determina cu precizie starea bărbatului în acel moment, căpitanul a decis pe baza suspiciunilor sale, punând siguranța pasagerilor și a echipajului pe primul loc.

Întâmplarea de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj ridică semne de întrebare cu privire la comportamentul pasagerilor și consumul de alcool înainte de a călători cu avionul.