Pasager mort în timpul unui zbor spre Italia. A suferit un infarct

Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața în timpul zborului 172 New York-Milano Malpensa, în noaptea de joi 4 mai spre vineri 5 mai 2023.

Aeronava era operată de compania americană Delta Air Lines, care a confirmat acest incident tragic, potrivit cotidianului digital Milano Today.

Conform informațiilor furnizate de Delta Air Lines, bărbatul ar fi suferit un infarct, iar eforturile de a-i salva viața s-au dovedit în zadar.

Avionul a decolat la ora 16:30 (ora locală) de pe aeroportul JFK din New York. Având în vedere certitudinea decesului pasagerului, nu a fost necesar să se devieze cursa pentru a-i acorda asistență medicală.

Zborul a aterizat la ora programată, 6:20 dimineața (ora Italiei), pe Aeroportul Milano Malpensa (Varese). Înainte ca pasagerii să poată părăsi avionul, autoritățile de la Polaria (poliția transporturilor aeriene) și Sanità Aerea (serviciul de sănătate pentru transportul aerian) au efectuat toate verificările necesare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-o notă oficială a companiei Delta Air Lines se menționează doar că „pe zborul Delta 172 JFK-MXP, echipele de salvare au intervenit din cauza unei probleme de sănătate a unui pasager”.

Distribuie acest articol