Pasager mort în avion lângă soția sa, în timpul zborului. O femeie a leșinat la aterizare

Un bărbat de naționalitate britanică, în vârstă de 63 de ani, a decedat miercuri, 28 septembrie, la bordul unui avion plecat din Marea Britanie și care a aterizat pe aeroportul orașului Paphos (Cipru). Soția pasagerului a fost prima care a văzut că ceva nu este în regulă cu soțul său.

„Putem confirma că a murit în timpul zborului, dar în acest moment nu avem mai multe detalii”, a declarat poliția cipriotă, considerând că decesul nu a fost suspect sau cu implicații penale.

Imediat după aterizarea care a avut loc în jurul orei locale 11:00, trupul bărbatului a fost dus de urgență la Spitalul General din Paphos, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l resuscita. Britanicul a fost declarat decedat.

La doar câteva ore după ce acesta a fost debarcat fără viață din avion, pe același aeroport, o conațională a acestuia, în vârstă de 73 de ani, a rămas cu leziuni grave după ce s-a prăbușit pe asfalt leșinată, în timp ce cobora din zborul sosit de la Glasgow (Scoția).

Femeia a suferit un traumatism cranian, fracturi la o claviculă și câteva coaste, iar în prezent se află într-o stare gravă la același spital din Paphos. Deși rănile suferite sunt grave, viața sa nu este pusă în pericol, potrivit presei locale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

The Mirror a contactat Foreign and Commonwealth Development Office (FCDO) pentru comentarii privind acest val de decese și pierderi de cunoștință ale pasagerilor curselor aeriene din ultima perioadă.

La începutul lunii aprilie, un tată și doi copii au fost de-a dreptul traumatizați după ce mămica a murit subit chiar sub ochii lor. Helen Rhodes se întorcea în țara natală cu familia ei pentru a începe o „nouă aventură”, după 15 ani petrecuți în Hong Kong.

De profesie moașă, Helen nu a mai putut fi resuscitată după ce a murit în somn, la câteva ore de la decolare.

În mod tragic, pentru restul de opt ore până la prima escală a zborului pe aeroportul din Frankfurt (Germania), copiii victimei au fost nevoiți să călătorească lângă trupul neînsuflețit al mamei lor.

Femeia, care lucra în domeniul medical și aparent era sănătoasă ar fi murit de un „atac de cord suspect”.