O pasageră a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului după ce a mușcat o femeie. „Iisus mi-a spus să fac asta!”

O femeie a fost arestată sâmbătă, 26 noiembrie 2022, după ce a mușcat de picior pasagera unui avion la bordul căruia călătorea și ea, apoi a încercat să deschidă ușa aeronavei în timpul zborului, susținând că Iisus i-a spus să facă asta.

Pasagera care a mușcat o femeie în avion și a încercat să deschidă ușa în timpul zborului. Imagine: FOX 26 Houston

Piloții au fost nevoiți astfel să devieze de la ruta prestabilită și să efectueze o aterizare de urgență pentru a permite forțelor de ordine să aresteze pasagera agresivă.

Potrivit ziarului american New York Post, incidentul s-a petrecut la bordul unei aeronave a companiei SoutHwest Airlines care zbura sâmbătă din Houston spre Ohio, în SUA.

Un martor a relatat că femeia, pe nume Elom Agbegninou și în vârstă de 34 de ani, a început să devină agitată în timpul zborului și a încercat să ajungă la ușa de ieșire din avion în caz de urgență, dar a fost oprită de echipajul de bord.

„Se grăbeau (membrii echipajului – n.r.) spre coada avionului să ajute. M-am gândit la ce e mai rău, probabil că avionul se va prăbuși, dar știu că e o posibilitate foarte mică”, a declarat Ding Yu, un pasager din același avion, pentru Fox News Digital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La un moment dat, o altă pasageră a blocat-o pe femeia de 34 de ani, dar aceasta din urmă a reacționat muscând-o de picior, în zona coapsei, a mai povestit Yu.

Agbegninou a început apoi să se lovească cu capul de podeaua aeronavei și să afirme: „Iisus mi-a spus să zbor la Ohio și Iisus mi-a spus să deschid ușa”.

Piloții avionului au fost nevoiți în cele din urmă să devieze de la traseu și să aterizeze de urgență pe aeroportul din Little Rock, în jurul orei 15:30.

După aterizare, forțele de ordine au suit la bordul aparatului de zbor și au arestat pasagera agresivă, în timp ce femeia mușcată de aceasta a primit îngrijiri medicale cu antibiotice și injecție pentru prevenția hepatitei.

Polițiștii au arestat-o pe Elom Agbegninou la bordul avionului. Imagine: FOX 26 Houston

Elom Agbegninou le-a spus anchetatorilor că nu a mai zburat de mult timp și că a devenit foarte anxioasă în timpul zborului, dar în mod normal nu s-ar fi comportat așa.