Un patron român din Italia s-a trezit cu un camion furat, apoi înșelat și de o mie de euro

Stabilit de mult timp cu familia sa în Ardea, o localitate de lângă Roma, Dragoș, un patron român din sectorul construcții, a fost păgubit de camionul pe care-l folosea pentru a transporta materiale, iar ulterior a fost înșelat și de o sumă considerabilă de bani, informează televiziunea locală Canale Dieci.

După furtul camionului, de care avea atât de multă nevoie pentru a-și desfășura activitatea în cadrul firmei sale, Dragoș a fost abordat de un angajat de-ai săi, care începuse să lucreze pentru el cu numai o zi înainte și care i-a spus că știe cine i-a furat camionul.

Numai că, noul angajat i-a cerut românului nostru 1.000 de euro pentru a primi această informație cu ajutorul căreia spera să-și recupereze camionul furat.

Din nefericire pentru Dragoș, odată ce a încasat banii, angajatul lui a dispărut și nu i-a dat nicio informație utilă cu privire la autovehiculul furat.

Patronul român a decis atunci să ceară ajutorul carabinierilor și să denunțe furtul, precum și înșelătoria. Anchetatorii i-au spus apoi conaționalului nostru că, foarte probabil, angajatul care l-a înșelat era mână-n mână cu cei care i-au furat camionul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform carabinierilor, mai precizează sursa citată, sunt șanse mari ca autovehiculul să fie găsit, dar nu va fi ușor să-l aresteze pe presupusul muncitor care l-a înșelat de bani pe antreprenorul român.