Trei morți într-un bar din Italia, un bărbat a deschis focul asupra celor prezenți. Mai multe persoane au fost rănite

Dimineață de teroare duminică, 11 decembrie, în cartierul Fidene din Roma. Un bărbat a pătruns pe terasa acoperită a unui bar trăgând numeroase focuri de armă în persoanele prezente, probabil din cauza unei dispute cu unii vecini din blocul în care locuiește.

Trei femei au murit pe loc, iar alte persoane au fost rănite, informează Corriere della Sera. Inițial, presa italiană a dat publicității un număr de patru morți, dar în urma informațiilor actualizate s-ar părea că doar trei persoane au decedat.

S-a întâmplat pe terasa acoperită din fața barului „Il Posto Giusto”, de pe via Monte Giberto, numărul 21. Până la acest moment cel puțin trei victime, toate femei, au decedat.

Alte patru persoane au fost transportate în cod roșu la spitalele Gemelli, Sant’Andrea și Umberto I. Una ar fi în stare gravă. O altă persoană rănită a fost internată la Spitalul Pertini.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agresorul, un bărbat pe nume Claudio Campiti, în vârstă de 57 de ani, a fost dezarmat, arestat și dus la cazarma carabinierilor pentru audieri.

La fața locului au sosit ambulanțele și carabinierii care au securizat zona pentru a reconstitui dinamica celor întâmplate.

Potrivit unor prime informații, disputa a început în blocul de la numărul 43, în timpul unei ședințe între locatari, apoi a continuat pe terasa acoperită a barului de la numărul 21, unde bărbatul a început să tragă în vecini și în celelalte persoane prezente. Video aici.

@rotalianul