Patru români au impresionat în Italia până la lacrimi juriul de la „Tu si que vales”

Patru români au oferit un spectacol de excepţie în cadrul unei emisiuni de talente din Italia, difuzată în seara de sâmbătă, 14 noiembrie.

Juriul și publicul de la „Tu si que vales” a rămas impresionat de un moment românesc. O echipă de tineri artiști din România (Lightwave Theatre Company) i-a impresionat pe italieni. Trupa a evoluat pe scena show-ului din Italia cu un inedit spectacol de păpuși. Momentul lor a emoționat juriul până la lacrimi.

Maria De Filippi imediat după numărul artiștilor români: „I-ați făcut pe toți să plângă, nu știu dacă v-ați dat seama, dar aici plângeau cu toții.”

Trupa Lightweave Company a fost înființată în 2013, când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă cu care au mers la mai multe emisiuni de televiziune. „Reflection” și „Iubita fizică” au fost primele lor două spectacole, acestea având premiera în anul 2014.

Cele mai importante apariții TV au fost în anul 2015 la Românii Au Talent, unde au primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în anul 2017 și anul acesta la America’s Got Talent. Trupa, Lightwave Theatre Company este formată din Petru Stratulat, Cristina-Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel și Teodor Delciu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

VIDEO AICI.

Programul „Tu si que vales” include mai multe ediții în care concurenții se prezintă în fața juriului (compus din Rudy Zerbi, Maria De Filippi, Gerry Scotti și Teo Mammucari) pentru a-și demonstra abilitățile și talentul în diferite discipline. A șaptea ediție este difuzată în perioada 12 septembrie – 28 noiembrie 2020, pentru douăsprezece ediții consecutive, care se vor difuza în serile de sâmbătă.

Artiști de toate naționalitățile se vor prezenta în fața publicului și al juriului. Acrobați, artiști de stradă, jongleri, cântăreți, dansatori, magi, imitatori, iluzioniști, comedianți, actori, poeți, campioni sportivi, vor urca pe scenă cu un singur scop: să cucerească juriul și publicul de acasă.

Câștigătorul concursului va intra în posesia unui premiu în bani în valoare de 100.000 de euro.