Patru români din Italia grav răniți într-un accident de mașină. Cel mai tânăr avea 15 ani

Patru tineri de naționalitate română au fost grav răniți într-un accident rutier care a avut loc la Pellegra, în provincia Cremona, astăzi, vineri 26 iulie. O fată de 27 de ani a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona, celelalte victime sunt în vârstă de 15, 18 și 23 de ani.

Accidentul a avut loc puțin înainte de ora 12.00, la Castelleone, în zona localității Pellegra. Mașina Fiat Stilo la bordul căreia se aflau cei patru tineri români a părăsit carosabilul în timp ce se deplasa de-a lungul șoselei provinicale 89. Automobilul, scăpat de sub control, a ajuns în șanțul adiacent drumului după care s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat. Un client de la un bar din apropiere, care a fost martor la ceea ce s-a întâmplat, a alertat autoritățile la numărul de telefon 112.

Toți cei patru tineri care se aflau în interiorul autovehiculului au fost grav răniți. La locul accidentului s-au deplasat două mașini de la Crucea Roșie și trei ambulanțe. În condiții extreme se află fata în vârstă de 27 de ani care a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona. Celelalte trei victime au fost duse și primesc ajutor medical la spitalul Maggiore din Crema.

- Continuarea articolului după publicitate -

Mai jos, imagini de la locul accidentului, publicate de Cremaonline:

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA