A pătruns în locuința unei românce care era gravidă și a încercat să o violeze, italian trimis în judecată

Un bărbat italian de 45 de ani, originar din localitatea Paupisi, provincia Benevento, a fost trimis în judecată luni, 9 decembrie 2019, acuzat fiind de abuzuri sexuale asupra unei românce care la acea vreme era gravidă. Bărbatul se pare că s-a strecurat pe furiș în locuința femeii și a încerca să o supună la anumite perversiuni sexuale.

Faptele au avut loc în data de 14 iulie 2017, în localitatea Vitulano din aceeași provincie menționată mai sus, unde locuia o femeie română. Conform celor relatate la proces de Procuratura din Benevento și preluate de ziarul Otto Pagine, bărbatul italian a pătruns în mod „clandestin” în locuința conaționalei noastre care era gravidă, apoi în dormitorul ei și a început să-i atingă părțile intime ale corpului, încercând totodată să-i dea jos lenjeria intimă. După aceea, bărbatul se pare că s-a dezbrăcat în pielea goală, dar femeia a început să țipe cu toată puterea, atrăgând astfel atenția unei vecine care a intervenit în grabă, iar acest lucru la constrâns pe cetățeanul italian să plece din locuința respectivă.

Femeia română a depus imediat plângere la carabinieri împotriva bărbatului italian și s-a deschis atunci o anchetă, însă după câteva săptămâni situația a luat o întorsătură neașteptată, iar acuzatul a devenit și parte vătămată în același timp. Mai exact, între 3 și 5 august 2017, un bărbat român de 37 de ani, care este concubinul victimei, l-a șantajat pe italian cerându-i suma de 3.000 de euro pentru ca femeia română să retragă plângerea împotriva lui.

Bărbatul italian a acceptat și s-au înțeles să se întâlnească în zona de serviciu din Paupisi unde românul urma să primească o primă tranșă din cei 3.000 de euro, mai precis suma de 1.500 de euro. Doar că italianul nu a venit singur la întâlnire, ci cu carabinierii, care au urmărit de la distanță „tranzacția” între cei doi, apoi l-au reținut pe bărbatul român care băgase deja banii în buzunarul de la pantaloni.

Cetățeanul român a fost astfel denunțat pentru extorsiune și trimis în judecată, în luna aprilie a anului viitor urmând să înceapă procesul în care el este inculpat și italianul parte vătămată, în timp ce procesul în care bărbatul italian este inculpat și acuzat de abuzuri sexuale asupra femeii românce urmează să înceapă pe data de 9 iulie 2020.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI