Pedofil italian, droga și abuza sexual un băiat român în vârstă de 13 ani

Un bărbat italian în vârstă de 45 de ani din Battipaglia (Campania) a fost arestat de către carabinieri cu acuza de pedofilie. Italianul este acuzat că abuza sexual de un băiat român în vârstă de 13 ani după ce îl făcea să asume substanțe stupefacente.

Carabinierii din Eboli, sub comanda căpitanului Luca Geminale, au considerat după probele achiziționate, că bărbatul italian cu inițialele R.V. se face acuzat de infracțiunea de acte sexuale împotriva unui adolescent în vârstă de 13 ani și pentru că a achiziționat și a oferit minorului cocaină și hașiș, relatează Onda News.

Bărbatul italian, apărat de avocatul Paolo Vocca, ar fi recunoscut în parte că a avut o relație cu băiatul de 13 ani, fiul unei prietene românce care trăiește la Eboli. Se pare că uneori, mama băiatului îl ruga pe bărbat să-l însoțească pe fiul său la școală.

Arestul bărbatului italian a survenit după o activitate de investigație complexă desfășurată de unitatea operațională a Companiei de Carabinieri din Eboli, lansată în ianuarie, în urma unui denunț făcut de directorul școlii gimnaziale unde învață băiatul abuzat. Anumite comportamente anormale din partea acestuia au fost semnalate de unii elevi și astfel au fost inițiate imediat o serie de investigații, care au permis să se obțină indicii serioase de vinovăție împotriva bărbatului acuzat de pedofilie.

Distribuie acest articol