Pensionar din Italia însurat fără să știe cu badanta sa. Femeia i-a luat toată averea

Îngrijitoarea unui pensionar din Taranto a fost arestată recent, după ce i-ar fi luat acestuia apartamentul, mașina și banii sub pretextul că ar fi soția lui, deși bătrânul habar nu avea sau cel puțin așa a declarat. În complicitate cu concubinul ei, un meseriaș din aceeași localitate, femeia ar fi intrat în posesia a 200.000 de euro.

Conform reconstituirii efectuate de anchetatori, italianca lucra încă din 2018 ca îngrijitoare pentru bătrânul văduv și fără copii. Cercetările oamenilor legii au demarat imediat după plângerea unei nepoate care primise ordin să nu se mai apropie de unchiul ei.

Nepoatei, îngrijitoarea i-a lăsat de înțeles de-a lungul timpului că bătrânului nu-i plac vizitele rudelor, până la a-i spune să nu se mai apropie de unchiul ei, împiedicând-o să intre în casă și chiar blocând contactul său de pe telefonul pensionarului.

Investigațiile au permis anchetatorilor să constate că îngrijitoarea, în ciuda faptului că locuia cu concubinul ei, în acte era căsătorită în regim de proprietate comună cu bătrânul pe care îl asista din februarie 2020. Mai mult, acesta îi transferase și dreptul de proprietate asupra apartamentului, estimat la o valoare considerabilă, în care locuia. Toate acestea fără știrea lui.

În plus, bătrânul și-ar fi transferat propria mașină fiului îngrijitoarei, ar fi cumpărat o altă mașină, ar fi lichidat certificate de depozit la purtător în valoare de 56.000 de euro, și și-ar fi închis contul bancar curent, deschizând alt cont în nume comun cu îngrijitoarea, de pe care fuseseră retrași încă 94.000 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, pe lângă retragerea în fiecare lună a pensiei de 2.000 de euro în numerar, imediat ce era creditată în contul bătrânului, badanta ar fi folosit în mod necuvenit cardurile de debit pentru diverse alte transferuri, totalizând suma de 81.000 de euro.

Descoperiți de Garda financiară și de agenții Poliției de Stat, îngrijitoarea și concubinul ei au fost arestați, fiind plasați în arest la domiciliu.

Distribuie acest articol