Pensionar italian de 85 de ani prins de două ori în aceeași dimineață la prostituate. „Acesta-i efectul vaccinului!”

Un pensionar italian, în vârstă de 85 de ani și rezident la Eboli, provincia Salerno din Campania, s-a ales cu o două amenzi în valoare totală de peste 1 000 de euro după ce a fost prins de forțele de ordine, de două ori în aceeași dimineață, încălcând normele anti-COVID pentru a beneficia de serviciile unor prostituate.

„Efectul vaccinului”, le-a spus bătrânul agenților de poliție.

Potrivit publicației Il Mattino, pensionarul italian a fost surprins inițial de polițiști cu două prostituate de origine bulgară într-o dubă, la Eboli, în jurul orei 10:00 din dimineața zilei de 21 aprilie 2021.

Sancționat cu o amendă de 533 de euro pentru încălcarea normelor anti-COVID (la acea dată Italia era zonă roșie toată, iar deplasările fără motiv întemeiat erau interzise), bărbatul de 85 de ani a fost trimis acasă de agenții de la Poliția Locală.

La numai două ore după aceea, însă, polițiștii l-au găsit din nou pe bătrânul italian consumând un raport intim cu o altă prostituată, de această dată o româncă, tot la Eboli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agenții de la Locală n-au avut de ales și i-au aplicat pensionarului o altă amendă în valoare de 533 de euro pentru aceleași încălcări ale restricțiilor împotriva noului coronavirus. Bătrânul, însă, a declarat că nu-i pare rău.

„A meritat, acesta-i efectul vaccinului. Timp de un an de zile am respectat restricțiile”, le-a spus agenților de poliție.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20