Pensionar italian în vârstă de 77 de ani arestat în România, era dat în urmărire internațională

Un infractor italian, în vârstă de 77 ani și căutat la nivel internațional de autoritățile din țara sa, a fost depistat în România, la Hunedoara, și pus sub arest.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Poliția Română pe adresa redacției noastre, pensionarul era căutat pentru infracțiuni contra proprietății, fraudă și falsificare de documente oficiale.

„La data de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Hunedoara, au depistat, în municipiul Hunedoara, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, cetățean italian, urmărit internațional”, se precizează în comunicat.

„Acesta care era căutat, în vederea arestării, de către autoritățile din Italia, pentru infracțiuni contra proprietății, fraudă și falsificare de documente oficiale”, mai transmit polițiștii români.

Autoritățile din țara noastră au realizat schimbul de date prin intermediul Biroului Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost prezentat în fața unui judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru infractorul italian.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20