Un pensionar italian l-a omorât pe fiul badantei sale. S-au certat pentru că bătrânul făcea avansuri îngrijitoarei

Un bătrân de naționalitate italiană, în vârstă de 85 de ani, a fost arestat pentru omor după ce l-a împușcat pe fiul femeii care era angajată să-l îngrijească pe pensionar.

Din cele relatate de ziarul Il Sole 24 Ore, reiese că cei doi au avut niște certuri aprinse la baza cărora stătea un comportament indecent din partea bătrânului față de badanta sa.

Crima s-a petrecut în seara zilei de duminică, 5 iunie 2022, într-o fermă situată pe teritoriul localității Gambolò din provincia Pavia, în Lombardia.

Din primele investigații reiese că fiul îngrijitoarei, un bărbat de 43 de ani și rezident în localitatea Nicorvo din aceeași provincie, l-ar fi certat pe pensionarul de 85 de ani pentru că-i făcea avansuri mamei sale, care-l îngrijea pe acesta din urmă.

Bătrânul, care este bolnav și trăiește într-un scaun cu rotile, s-a înfuriat însă din cauza reproșurilor primite, motiv pentru care a decis să ia pușca sa de vânătoare, deținută în mod legal, și să se răzbune.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ajuns față-n față cu fiul badantei sale, pensionarul italian a tras astfel două focuri de armă în corpul bărbatului de 43 de ani, ucigându-l pe loc.

Când și-a văzut fiul la pământ, cu viața scurgându-se rapid din el, îngrijitoare a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au prezentat imediat paramedicii și carabinierii, dar pentru bărbatul împușcat nu s-a mai putut face nimic.

Pensionarul a fost arestat cu acuzația de omor, iar Parchetul din Pavia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs crima.

Distribuie acest articol