Pensionar italian la un program TV: „O româncă de care m-am îndrăgostit mi-a luat 20.000 de euro”

Un program de televiziune de pe canalul Mediaset din Italia, cu o mare audiență, a prezentat miercuri, 13 martie, cazul unui bătrân italian înșelat de o femeie română în vârstă de 50 de ani. O poveste frumoasă ca un miraj al unei tinereți demult uitate, s-a transformat pentru pensionar într-un coșmar și o dezamăgire care l-a costat mai scump decât s-ar fi așteptat.

Antonio are 85 de ani, este văduv și locuiește la Gela, în provincia Caltanissetta. Acum, când bătrânețea îl apasă greu pe umeri, pensionarul italian adaugă o  mare dezamăgire în povestea vieții sale. După ce declară că s-a îndrăgostit de femeia română, aceasta i-a luat cu promisiuni deșarte suma de 20.000 de euro.

Antonio povestește despre înșelătoria pe care a suferit-o la programul „Pomeriggio Cinque”  condus de Barbara D’Urso, de pe „Canale 5”:

„Mi-a cerut 20.000 de euro, spunându-mi că trebuie să cumpere o casă în România. Am fost împreună 8 luni și-am crezut-o.”

Barbara d’Urso îl întreabă curioasă: „Ți-a spus că e și ea îndrăgostită? Cum a reușit să obțină toți acești bani de la tine? Antonio răspunde: „Casa costa 15.000 de euro. Mi-a spus că ne vom căsători și că vom trăi acolo împreună. M-am lăsat convins de ea, eram îndrăgostit”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a plecat cu banii să cumpere casa în România, Antonio îi cerea să îi trimită fotografiile casei pe care zicea că a cumpărat-o dar, la un moment dat, femeia nu i-a mai răspuns: „Am pierdut și banii, și femeia de care eram îndrăgostit”, spune cu dezamăgire bătrânul.

Video înregistrat de programul „Pomeriggio Cinque” cu povestea pensionarului italian îl puteți viziona aici. În cadrul aceluiași material, un alt vârstnic italian, Franco, povestește cum era chinuit de cel care ar fi trebuit să îl îngrijească.