Pensionara din Italia găsită moartă de badanta română a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona capului

Nu a fost un accident domestic, așa cum s-a crezut inițial, ci pensionara în vârstă de 68 de ani, care locuia la Ardea (Lazio) și care a fost găsită moartă în casă de românca angajată ca badantă, a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona capului, informează Roma Today.

Rezultatul autopsiei a confirmat bănuielile procurorului Antonio Bufano, de la Procuratura din Velletri, care a deschis un dosar pentru crimă. Graziella Bartolotta a fost lovită în zona capului cu un obiect contondent, iar una dintre lovituri i-a fost fatală.

În acest moment, singurul suspect pentru moartea femeii este fiul său, Fabrizio Rocchi, în vârstă de 33 de ani, care locuiește într-un apartament de la etajul inferior. Suspectul a răspuns la toate întrebările procurorului, el are câteva zgârâieturi pe față, dar a declarat că și le-a procurat în urma muncii pe care o desfășoară ca grădinar.

Potrivit fiului său, Graziella Bartolotta ar fi avut un accident domestic. O cădere cauzată de situația sa specială, cea de a nu se putea deplasa decât ajutându-se cu un cadru de mers. Bărbatul a recunoscut că marți dimineață și-a văzut mama, dar numai pentru a fuma o țigară și a bea o cafea înainte de a merge la muncă.

- Continuarea articolului după publicitate -

Alarma a fost dată de Loredana, îngrijitoarea de naționalitate română care, intrând în casă în jurul orei 14.30 de marți, 28 septembrie, a găsit cadavrul asistatei sale întins pe podeaua băii, într-o baltă de sânge.

Fiul, care locuiește la etajul inferior, cu soția și cei doi copii ai lor, nu era acasă în momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit, dar din imaginile sistemului de supraveghere video poate fi văzut ieșind din apartamentul mamei sale în dimineața tragediei. Ancheta continuă.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos