Pensionara din Italia găsită moartă de badanta română a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona capului

Nu a fost un accident domestic, așa cum s-a crezut inițial, ci pensionara în vârstă de 68 de ani, care locuia la Ardea (Lazio) și care a fost găsită moartă în casă de românca angajată ca badantă, a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona capului, informează Roma Today.

Rezultatul autopsiei a confirmat bănuielile procurorului Antonio Bufano, de la Procuratura din Velletri, care a deschis un dosar pentru crimă. Graziella Bartolotta a fost lovită în zona capului cu un obiect contondent, iar una dintre lovituri i-a fost fatală.

În acest moment, singurul suspect pentru moartea femeii este fiul său, Fabrizio Rocchi, în vârstă de 33 de ani, care locuiește într-un apartament de la etajul inferior. Suspectul a răspuns la toate întrebările procurorului, el are câteva zgârâieturi pe față, dar a declarat că și le-a procurat în urma muncii pe care o desfășoară ca grădinar.

Potrivit fiului său, Graziella Bartolotta ar fi avut un accident domestic. O cădere cauzată de situația sa specială, cea de a nu se putea deplasa decât ajutându-se cu un cadru de mers. Bărbatul a recunoscut că marți dimineață și-a văzut mama, dar numai pentru a fuma o țigară și a bea o cafea înainte de a merge la muncă.

Alarma a fost dată de Loredana, îngrijitoarea de naționalitate română care, intrând în casă în jurul orei 14.30 de marți, 28 septembrie, a găsit cadavrul asistatei sale întins pe podeaua băii, într-o baltă de sânge.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fiul, care locuiește la etajul inferior, cu soția și cei doi copii ai lor, nu era acasă în momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit, dar din imaginile sistemului de supraveghere video poate fi văzut ieșind din apartamentul mamei sale în dimineața tragediei. Ancheta continuă.