Femeie ucisă în Italia de un câine scăpat din curte. Mușcată de gât și de picioare

Enrica Bensi, o femeie în vârstă de 86 de ani din Corana (provincia Pavia), a fost atacată mortal pe străzile satului său de un câine pitbull care scăpase din curte.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 21 octombrie, în jurul orei 10:30 dimineața, în localitatea Ghiaie di Corana, informează La Provincia Pavese.

Conform informațiilor, pensionara, care locuia cu fiul ei și era cunoscută în zonă ca fostă vânzătoare ambulantă de brânzeturi, plecase la cumpărături, așa cum obișnuia să facă în fiecare zi.

Photo 2023 10 22 15 25 05
Locul unde femeia de 86 de ani a fost ucisă de un pitbull. Sursa foto; La Provincia Pavese

Incidentul s-a produs la doar o sută de metri distanță de locuința femeii, când câinele a reușit să scape din curtea proprietarului.

Vittorino Cecchetto, proprietarul câinelui, deschisese poarta pentru a intra cu mașina, dar nu a reușit să o închidă la timp, moment în care câinele a fugit și a atacat-o pe Enrica Bensi cu o furie necontrolată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși proprietarul a încercat să-și oprească câinele folosind strigăte, lovituri și încercând chiar să-și introducă mâinile în gura acestuia, dar eforturile sale au fost în zadar.

Femeia a decedat pe loc, din cauza rănilor grave suferite în urma mușcăturilor, la picioare și în zona gâtului.

Pitbull-ul va fi evaluat de medicii veterinari de la Ats Pavia pentru a decide soarta acestuia.

Captură De Ecran 2023 10 22 151919
Vittorino Cecchetto, proprietarul câinelui care a ucis o femeie de 86 de ani. Sursa foto: captura video La Provincia pavese

Până în prezent, proprietarii câinelui au declarat că acesta nu arătase semne de agresivitate în trecut.

Carabinierii din Voghera au deschis o anchetă, iar Parchetul din Pavia va iniția un dosar în acest caz. VUDEO mai jos: