Perugia – muncitor român electrocutat în urma unui accident de muncă. Internat în stare critică.

Un muncitor român în vârstă de numai 31 de ani a ajuns la spital în stare critică astăzi în urma unui accident de muncă la o moară de cereale aparținând firmei Grigi Cereali din Bastia Umbra, pentru care românul lucra.

Din primele relatări, conaționalul nostru s-ar fi simțit rău înainte de accident, nu a fost clarificată însă dinamica accidentului sau dacă asta ar fi fost cauza accidentului.

Dinamica exactă și reconstruirea accidentului, însă, este făcută momentan la fața locului de către inspectorii de la USL Umbria 1 împreună cu agenții de la comisariatul din Assisi și de la poliția științifică.

Bărbatul român a fost dus de urgență la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia unde a fost ținut două ore în sala de urgențe ca apoi să fie dus la reanimare, însă starea lui este considerată una foarte gravă în acest moment.

Conducerea spitalului a confirmat pentru ziarul Umbria 24 că momentan bărbatul este conectat la un aparat ECMO (ExtraCorporeal Membrane Oxygenation) care îi înlocuiește inima și care poate ține o persoană în viață până la 40 de zile, timp în care se pot face intervențiile medicale necesare pentru a salva viața pacientului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Actualizare: din păcate bărbatul român a decedat astăzi, 16 noiembrie, în jurul orei 11, după 2 zile de chinuri, medicii făcând tot posibilul să-l salveze dar fără reușită.

Este al doilea accident de muncă, în mai puțin de o săptămână, în care este implicat un muncitor român, după ce acum 3 zile doar, un muncitor român a decedat în Verona, în urma unui accident de muncă, căzând de la 10 metri înălțime.

În final, vă redăm mai jos 2 linkuri cu sfaturi utile pentru a evita accidentele la locul de muncă, dar în acest caz particular, având în vedere presupusa dinamică a acestui accident, cel mai bun sfat este, dacă vă simțiți rău, opriți orice activitate și mergeți la doctor sau odihniți-vă până sunteți siguri că stați mai bine, pentru a evita atât accidente personale cât și accidentarea altor persoane din preajmă.

Distribuie acest articol