Perugia – muncitor român electrocutat în urma unui accident de muncă. Internat în stare critică.

Un muncitor român în vârstă de numai 31 de ani a ajuns la spital în stare critică astăzi în urma unui accident de muncă la o moară de cereale aparținând firmei Grigi Cereali din Bastia Umbra, pentru care românul lucra.

Din primele relatări, conaționalul nostru s-ar fi simțit rău înainte de accident, nu a fost clarificată însă dinamica accidentului sau dacă asta ar fi fost cauza accidentului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Dinamica exactă și reconstruirea accidentului, însă, este făcută momentan la fața locului de către inspectorii de la USL Umbria 1 împreună cu agenții de la comisariatul din Assisi și de la poliția științifică.

Bărbatul român a fost dus de urgență la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia unde a fost ținut două ore în sala de urgențe ca apoi să fie dus la reanimare, însă starea lui este considerată una foarte gravă în acest moment.

Conducerea spitalului a confirmat pentru ziarul Umbria 24 că momentan bărbatul este conectat la un aparat ECMO (ExtraCorporeal Membrane Oxygenation) care îi înlocuiește inima și care poate ține o persoană în viață până la 40 de zile, timp în care se pot face intervențiile medicale necesare pentru a salva viața pacientului.

Actualizare: din păcate bărbatul român a decedat astăzi, 16 noiembrie, în jurul orei 11, după 2 zile de chinuri, medicii făcând tot posibilul să-l salveze dar fără reușită.

Este al doilea accident de muncă, în mai puțin de o săptămână, în care este implicat un muncitor român, după ce acum 3 zile doar, un muncitor român a decedat în Verona, în urma unui accident de muncă, căzând de la 10 metri înălțime.

În final, vă redăm mai jos 2 linkuri cu sfaturi utile pentru a evita accidentele la locul de muncă, dar în acest caz particular, având în vedere presupusa dinamică a acestui accident, cel mai bun sfat este, dacă vă simțiți rău, opriți orice activitate și mergeți la doctor sau odihniți-vă până sunteți siguri că stați mai bine, pentru a evita atât accidente personale cât și accidentarea altor persoane din preajmă.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos