Pesaro – îngrijitoare română găsită spânzurată în casa unde lucra.

Tragedia a avut loc în localitatea Calcinelli di Saltara, provincia Pesaro, în această noapte, în jurul orei 1, într-o casă unde o femeie română locuia împreună cu mama sa și cu persoanele pe care cele două le îngrijeau.

Femeia română, a cărui nume nu a fost făcut public încă, a fost găsită spânzurată într-o magazie a casei, ambulanța fiind chemată de urgență la fața locului dar fără nici o posibilitate de putea fi salvată, constându-se imediat decesul.

Avea 30 de ani, era despărțită de soț și avea un copil de 8 ani, scrie ziarul online Corriere Adriatico, iar motivul pentru care ar fi ales să se sinucidă pare a fi o puternică stare de depresie, din cele povestite de mama îndurerată a conaționalei noastre.

Corpul neînsuflețit al româncei decedate a fost dus la camera mortuară a spitalului din localitatea Fano, în așteptarea deciziilor juridice în ce privește cauza morții și pentru a decide dacă este necesară o autopsie.

Nu este primul caz de acest gen care se prezintă în rândul îngrijitoarelor din Italia, alte sinucideri având loc în acest an, fiind vorba de femei de diverse naționalități, nu doar românce, dar cu același impact, și care ne pune pe gânduri în privința acestui tip de muncă și a condițiilor oferite acestor femei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI