Pescara – adolescentă română de 13 ani dispărută din 15 iulie. Mama: „Vă rog, ajutați-mă să o găsesc pe fiica mea”

Eliza Cătălina Munteanu – 13 ani

Eliza Cătălina Munteanu, adolescentă română de numai 13 ani, rezidentă în localitatea Montesilvano din provincia Pescara, este dispărută din după-amiaza zilei de 15 iulie 2017 și nu se mai știe nimic de ea de atunci.

Părinții Elizei, Alina și Nicolae Munteanu, îngrijorați de soarta fiicei lor, fac un apel la disperat către oricine îi poate ajuta să o găsească.

„Am căutat-o toată noaptea prin cartier și chiar și mai departe, apoi, în dimineața următoare am fost și am anunțat dispariția sa la carabinieri iar de atunci o căutăm fără oprire. Am făcut un apel și pe rețelele de socializare, am pus anunțuri prin oraș și am contactat și emisiunea ‘Chi l’ha visto’ cu speranța că cineva va putea să ne-o aducă acasă”, au declarat părinții tinerei românce citați de ziarul Il Centro.

Potrivit părinților, Eliza a ieșit ultima oară din locuință în data de 15 iulie 2017, în jurul orei 16:30 și de atunci nu au mai primit nicio veste de la ea. Când mama Elizei și-a dat seama că este ora 20:30 și fiica sa nu s-a întors acasă încă, când de obicei ea nu întârzia niciodată, a ieșit să o caute dar fără niciun rezultat.

Alina și Nicolae Munteanu sunt foarte îngrijorați de dispariția singurului lor copil care nu a mai făcut așa ceva niciodată până acum și nu avea niciun motiv pentru a pleca, tocmai în timpul vacanței de vară și la câteva zile distanță de ziua sa de naștere care urmează să fie sărbătorită pe 26 iulie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Eliza este o adolescentă veselă care tocmai a terminat școala generală Troiano Delfico și care în septembrie va începe cursurile la liceu, spune mama sa, Alina Munteanu.

„Ieșea mereu cu prietenele sale, uneori cu patinele cu rotile, alteori cu bicicletele, dar rămânea mereu în cartier. Dar în acea zi de sâmbătă prietenele sale nu au văzut-o deloc. A ieșit când eu mă odihneam după o zi de muncă și nu a luat cu ea nici măcar cheile de la casă”, povestește mama Elizei pentru ziarul Il Centro.

Tânăra noastră conațională se pare că a ieșit din casă și fără telefonul mobil și avea foarte puțini bani la ea, după spusele mamei care cu câteva zile înainte i-a dat 20 de euro.

Eliza Cătălina Munteanu – 13 ani

„Am controlat computerul său dar nu am găsit conversații în care se vorbește de o eventuală fugă de acasă și de aceea ne este teamă că a cunoscut pe cineva și s-a încredințat acelei persoane. Suntem terorizați pentru că e încă un copil și gândul că nu știm unde doarme noaptea ne omoară”, a mai adăugat Alina Munteanu.

Oricine are informații despre această tânără română, este rugat să contacteze de urgență carabinierii la numărul 112 sau pe părinții Elizei la numărul 389 579 3301 (Alina) sau 373 307 2608 (Nicolae).

Eliza are ochii verzi, păr șaten și creț și ultima oară când a fost văzută era îmbrăcată cu un tricou alb, pantaloni scurți negri și teniși. Tânăra are un semn din naștere în formă de măslină pe un picior.

Ajutați familia Munteanu să o găsească pe Eliza: