Pianist român din Italia în concert la San Benedetto del Tronto

L’Utes, „Università di tutte le età e del tempo libero” din San Benedetto del Tronto organizează vineri, 28 februarie, la Auditoriul „G. Tebaldini”, un concert extraordinar cu participarea pianistului român Adrian Theodor Vasilache, care va interpreta muzică de Chopin, Lozzi, Liszt, Rachmaninov și De Falla.

Concertul ca începe la ora 21.00, iar biletele au fost puse în vânzare la secretariatul UTES din Viale De Gasperi, 139, din San Benedetto del Tronto. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon de la secretariatul Utes: 0039/0735781465.

Adrian Theodor Vasilache, născut la București într-o familie de muzicieni, a absolvit liceul de muzică în anul 1974 și Academia de Muzică „Ciprian Porumbescu” în 1978.

Din anul 1979 trăiește în Italia unde a participat la prestigioase concerte din Milano, Torino, Trieste, Roma, Bologna, Catania și Ancona. În 1990 a colaborat ca profesor la Teatrul Scala din Milano. A condus concertul de debut al orchestrei de cameră la Teatrul Pergolesi din Jesi. În prezent este profesor titular la Conservatorul din Foggia și la Institutul Pergolesi din Fermo. Din 1973, anul debutului său, a susținut peste 2000 de concerte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI