A plecat din Italia spre România în luna octombrie, dar n-a ajuns acasă nici astăzi. Silvia este căutată de polițiști

O româncă din municipiul Bârlad, județul Vaslui, dar care a lucrat în Italia, a pornit spre România în urmă cu mai bine de trei luni, cu intenția de a ajunge acasă, dar familia acesteia nu a mai primit nicio veste de la ea de atunci. Polițiștii vasluieni fac un apel la populație pentru a-i ajuta să o găsească.

Silvia-Lenuța DULĂ, 62 de ani, dispărută la întoarcere în țară din Italia. Foto: stiriest.ro

„Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat cu privire la faptul că, în data de 3 octombrie 2020, DULĂ Silvia-Lenuța, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar din Italia spre România, și nu a mai ajuns la domiciliu până în prezent”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Vaslui, citat de știriest.ro.

Din primele investigații reiese că femeia de 62 de ani a fost văzută ultima oară în București, la data de 25 noiembrie 2020, dar apoi și-a făcut pierdută urma din nou.

Persoana suferă de afecțiuni de natură psihică, mai precizează sursa citată.

Ca semnalmente, Silvia-Lenuța DULĂ are 1,55 metri, constituție astenică, greutate de aproximativ 55 kg., păr cărunt și ochi căprui. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, sunteți rugați să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau să apelați 112.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI