Polițist român mort în Italia într-un teribil accident de motocicletă. Un alt coleg este grav rănit

Un polițist român a murit în dimineața de sâmbătă, 19 decembrie la Bari, în Puglia, într-un grav accident rutier. Bărbatul călătorea împreună cu un coleg pe o motocicletă când s-au izbit violent de un autoturism. Colegul polițistului decedat a fost transportat la spital în stare gravă, informează La Repubblica.

Accidentul a avut loc în centrul orașului, nu departe de Piazza Massari. Potrivit unei prime reconstituiri, cei doi polițiști români se deplasau cu o motocicletă atunci când, din motive care nu au fost încă stabilite, s-au ciocnit cu o mașină care venea dinspre Piazza Isabella D’Aragona.

Unul dintre polițiști a murit pe loc, în timp ce colegul său a fost transportat la spital, în stare gravă. La locul accidentului au ajuns imediat operatorii sanitari de la 118, carabinierii și agenții de la Poliția Locală.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cei doi polițiști români au venit în Italia pentru a participa la un curs organizat de Guardia di Finanza (Garda Financiară). Conform presei italiene astăzi ar fi fost ultima zi a cursului și mâine ar fi trebuit să se întoarcă în România.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA