Polițist român mort în Italia într-un teribil accident de motocicletă. Un alt coleg este grav rănit

Un polițist român a murit în dimineața de sâmbătă, 19 decembrie la Bari, în Puglia, într-un grav accident rutier. Bărbatul călătorea împreună cu un coleg pe o motocicletă când s-au izbit violent de un autoturism. Colegul polițistului decedat a fost transportat la spital în stare gravă, informează La Repubblica.

Accidentul a avut loc în centrul orașului, nu departe de Piazza Massari. Potrivit unei prime reconstituiri, cei doi polițiști români se deplasau cu o motocicletă atunci când, din motive care nu au fost încă stabilite, s-au ciocnit cu o mașină care venea dinspre Piazza Isabella D’Aragona.

Unul dintre polițiști a murit pe loc, în timp ce colegul său a fost transportat la spital, în stare gravă. La locul accidentului au ajuns imediat operatorii sanitari de la 118, carabinierii și agenții de la Poliția Locală.

Cei doi polițiști români au venit în Italia pentru a participa la un curs organizat de Guardia di Finanza (Garda Financiară). Conform presei italiene astăzi ar fi fost ultima zi a cursului și mâine ar fi trebuit să se întoarcă în România.