O pompă de benzină din Italia a început să dea combustibil gratis. Zeci de persoane care au făcut plinul riscă să fie denunțate pentru furt

Zeci de șoferi au făcut plinul gratis la mașinile lor în seara zilei de miercuri, 12 octombrie 2022, în cartierul San Leone din Agrigento (Sicilia) după ce pompa de benzină self-service s-a defectat și a început să furnizeze combustibil chiar și fără bani.

Potrivit publicației locale Agrigento Notizie, totul a început după ce un automobilist a introdus bancnotele în dispozitivul de plată al pompei pentru a pune benzină și a observat că pompa nu se oprește din alimentare, chiar dacă a depășit suma de bani introdusă de șofer.

Din primele informații reiese că pompa a suferit o defecțiune din senin, probabil la sistemul electronic, și a început să furnizeze combustibil chiar și fără bani.

Nu a durat mult și la pompa respectivă s-a format o coadă uriașă de mașini; unii care veneau pentru a alimenta fără să știe că vor primi benzină gratis, dar cei mai mulți anunțați din vorbă-n vorbă, cu toții bucuroși că vor economisi ceva bani.

La un moment dat însă, cineva l-a avertizat pe proprietarul benzinăriei, iar acesta a dat fuga imediat la pompă pentru a bloca-o.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, proprietarul a solicitat intervenția carabinierilor la fața locului și a constatat împreună cu aceștia că zeci de persoane au alimentat gratis cu benzină, provocând o pagubă de circa 5.000 de euro.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au vizionat imaginile camerelor video de supraveghere pentru a identifica toate persoanele care credeau că vor putea face plinul mașinii gratis.

Acei șoferi riscă acum să fie denunțați la Parchet pentru furt sau însușirea bunurilor altor persoane.

Distribuie acest articol