Porci mistreți pe autostradă în Italia: accident grav, un mort și 10 răniți printre care 3 copii

Accident rutier grav, la ora 4:00 dimineața, pe autostrada A1 din nordul Italiei, între Lodi și Casalpusterlengo, în Lombardia. Un grup de porci mistreți, cel puțin 3, care au traversat carosabilul, au provocat o tamponare în lanț a mașinilor. Un șofer și-a pierdut viața și alte 10 persoane au fost rănite. Printre acestea și 3 copii, relatează La Repubblica.

Un semnal de alarmă pentru șoferi dar și pentru autorități, nu este pentru prima oară când au loc astfel de accidente.

Grupul de porci sălbatici a provocat în întunericul dimineții de joi, 3 ianuarie, o adevărată tragedie. Șoferul care a decedat este un tânăr de 28 de ani de origine poloneză. Trei mașini s-au tamponat în lanț iar în urma impactului răniții sunt în număr de 10 printre care 3 copii, doi în vârstă de 8 ani și unul în vârstă de 11 ani. În condiții foarte grave sunt un bărbat și o femeie.

La fața locului au sosit alături de polițiști, cinci ambulanțe, alte mașini medicale și pompierii. Răniții au fost transportați la spitalele din Lodi și Piacenza, accidentul a cauzat închiderea temporară a secțiunii de autostradă. S-au format cozi lungi de automobile, mai ales în direcția spre Bologna.

Nu sunt informații dacă în accident au fost implicate și persoane de cetățenie română.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI