Porci mistreți pe autostradă în Italia: accident grav, un mort și 10 răniți printre care 3 copii

Accident rutier grav, la ora 4:00 dimineața, pe autostrada A1 din nordul Italiei, între Lodi și Casalpusterlengo, în Lombardia. Un grup de porci mistreți, cel puțin 3, care au traversat carosabilul, au provocat o tamponare în lanț a mașinilor. Un șofer și-a pierdut viața și alte 10 persoane au fost rănite. Printre acestea și 3 copii, relatează La Repubblica.

Un semnal de alarmă pentru șoferi dar și pentru autorități, nu este pentru prima oară când au loc astfel de accidente.

Grupul de porci sălbatici a provocat în întunericul dimineții de joi, 3 ianuarie, o adevărată tragedie. Șoferul care a decedat este un tânăr de 28 de ani de origine poloneză. Trei mașini s-au tamponat în lanț iar în urma impactului răniții sunt în număr de 10 printre care 3 copii, doi în vârstă de 8 ani și unul în vârstă de 11 ani. În condiții foarte grave sunt un bărbat și o femeie.

La fața locului au sosit alături de polițiști, cinci ambulanțe, alte mașini medicale și pompierii. Răniții au fost transportați la spitalele din Lodi și Piacenza, accidentul a cauzat închiderea temporară a secțiunii de autostradă. S-au format cozi lungi de automobile, mai ales în direcția spre Bologna.

Nu sunt informații dacă în accident au fost implicate și persoane de cetățenie română.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol