Povestea campionului român din Italia despre care se spune că are o relație cu Elisabetta Canalis. Georgian a câștigat patru titluri mondiale

Născut la Focșani, dar celebru în lumea sportului italian și a presei mondene, Georgian Cîmpeanu este unul dintre cele mai strălucitoare exemple ale exportului de talente sportive din România.

uxvmJDc
Georgian „Iceman” Cîmpeanu, campion mondial la Kickboxing de patru ori. Sursă foto: messaggero.it

Supranumit „Iceman” în cercurile de kickboxing, conaționalul nostru a fost de patru ori campion mondial la acest sport și, conform presei din Italia, ar fi într-o relație cu modelul Elisabetta Canalis, în vârstă de 44 de ani, fosta iubită a lui George Clooney.

Călătoria sportivă a lui Georgian a început când avea doar 5 ani, atunci când familia sa s-a mutat în Italia, conform unui reportaj exclusiv Știrile TVR.

Tatăl său, un pasionat al artelor marțiale, l-a înscris la cursuri de karate, declanșând astfel un interes profund pentru sport.

„Porecla «Iceman» vine de la caracterul meu. Unul dintre punctele mele forte era mintea, psihicul. Gestionam foarte bine emoțiile, iar de mic lumea îmi spunea că sunt de gheață, că nu am emoții. Nu, nu că nu am, doar le gestionam foarte bine”, a declarat Georgian pentru sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, această strălucitoare carieră în sport nu este la fel de cunoscută în România, deși Georgian a adus Italiei nu mai puțin de 19 titluri naționale la kickboxing, un titlu european și patru mondiale.

Talentul său este moștenit de la bunicul său, Aurel Cîmpeanu, un renumit antrenor român de judo.

„În România se organizează o competiție internațională care îi poartă numele bunicului meu, un Memorial în amintirea sa. Mi-ar plăcea să ajung acolo,” a mai spus el.

„Partea bună în România este că își apreciază sportivii. Dacă eu aș fi obținut aceste rezultate în România, pentru România, aș fi fost mult mai sus decât sunt aici.”

Astăzi, la vârsta de 29 de ani, Georgian s-a retras de la competițiile sportive și a început o carieră ca antrenor personal la Milano. Printre cei pe care îi antrenează se numără și Elisabetta Canalis.

elisabetta-canalis-georgian-cimpeanu
Presa italiană scrie că Georgian ar avea o relație cu Elisabetta Canalis. Sursă foto: Chi

Presa italiană a scris recent că cei doi ar fi mai mult decât prieteni, dar Georgian a preferat să fie discret:

„Am devenit prieteni. De obicei, după o perioadă, nu rămâi doar antrenor. Vă antrenaţi de atâtea ori, iar legăturile devin mai strânse, așadar ne simțim bine și ca prieteni.”

Fostul campion de kickboxing este acum concentrat pe dezvoltarea carierei sale ca antrenor personal trainer pentru celebrități.

Deși retragerea din competițiile sportive marchează sfârșitul unei etape, se pare că pentru „Iceman” se deschide un nou capitol plin de promisiuni.

Distribuie acest articol