Povestea de iubire dintre un român și o femeie din Nigeria. S-au căsătorit după ce timp de cinci luni au comunicat online

Într-o lume în care conexiunile digitale pot transforma relații virtuale în iubiri palpabile, povestea unei femei din Nigeria, pe nume Amaka și a soțului ei român, Petrică, stă ca o mărturie a puterii tehnologiei de a uni destine.

Cei doi soți s-au cunoscut pe 5 martie 2023 pe o aplicație de dating, într-un moment în care Amaka era pe punctul de a renunța la căutarea iubirii.

„Eram pe cale să elimin aplicația când el a dat like profilului meu. I-am răspuns cu un salut și așa a început totul”, a declarat ea conform Within Nigeria.

Timp de cinci luni, cei doi s-au văzut și au comunicat online

Desigur, nu totul a fost floare la ureche. Tatăl femeii din Nigeria, un pastor, a avut inițial rezerve în ceea ce privește relația fiicei sale cu Petrică, date fiind numeroasele experiențe neplăcute anterioare ale femeii cu bărbați care s-au dovedit a fi fie căsătoriți, fie doar aventurieri.

„Tatăl meu era foarte sceptic… dar și-a găsit liniștea după o perioadă de rugăciune”, a povestit Amaka.

La doar două săptămâni după ce s-au cunoscut virtual, Petrică a solicitat o întâlnire cu părinții iubitei sale pentru a discuta despre detaliile tradiționale ale căsătoriei.

A urmat o „întâlnire” virtuală între familiile celor doi, în timpul căreia Petrică a acceptat tot ceea ce familia viitoarei mirese i-a impus.

Pe 4 august 2023, bărbatul român a călătorit pentru prima dată în Nigeria. Căsătoria civilă a avut loc pe 5 august, iar pe 12 august s-au celebrat atât nunta tradițională, cât și cea religioasă.

700-2023090114557 (4)

Părinții lui Petrică nu au putut fi prezenți, deoarece tatăl său are probleme de sănătate, dar au urmărit întregul eveniment în timp real, grație tehnologiei.

- Continuarea după publicitate -

La 37 de ani, Amaka a trecut printr-o lungă căutare a iubirii, folosind aplicații de dating încă de la vârsta de 25 de ani.

„Fiind o persoană care nu socializează prea mult, am găsit dificil să întâlnesc bărbați în mod tradițional… așa că am optat pentru site-uri și aplicații de dating”, a dezvăluit ea.

Captură de ecran 2023-09-01 180122
Sursa foto: Instagram/white__black_love

Povestea femeii nigeriene și a lui românului nostru ne arată că, într-o lume în care distanțele devin tot mai irelevante, iubirea poate înflori în cele mai neașteptate locuri.

În cazul lor, tehnologia a fost nu doar un mijloc de a se întâlni, dar și de a țese legături puternice, până la împlinirea emoțională și familială.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE