Preot din Italia, șantajat de o româncă pe care a cunoscut-o pe un site de întâlniri

Un preot italian în vârstă de 40 de ani, din Pavia, a devenit victima unui șantaj orchestrat de o femeie de 35 de ani, de naționalitate română, pe care o cunoscuse în urmă cu o lună pe un site de întâlniri.

Conform informațiilor, preotul a început să îi trimită mesaje femeii românce, iar acestea au devenit din ce în ce mai frecvente.

În cele din urmă, femeia i-a cerut preotului să înceteze să o mai „hărțuiască” telefonic și i-a cerut suma de 500 de euro pentru a nu face publică povestea.

Deși mesajele trimise de preot nu aveau un conținut compromițător, acesta a acceptat să îi plătească suma solicitată.

După ce a primit suma solicitată, femeia a continuat să ceară bani pentru a nu divulga mesajele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acel moment, preotul a decis să se adreseze poliției, relatând tot ce s-a întâmplat. Autoritățile i-au sugerat să accepte aparent noua cerere financiară a femeii.

La următoarea întâlnire, preotul s-a prezentat cu banii marcați de poliție. În momentul în care femeia a primit banii, agenții de la echipa mobilă au intervenit și au arestat-o, acuzând-o de șantaj.

După arestare, ulterior femeia româncă a fost eliberată și i s-a impus să se prezinte la secția de poliție de cinci ori pe săptămână, având obligația de a semna. Procesul în care va fi judecată este programat să înceapă pe 22 octombrie.