Primarul a declarat zi de doliu astăzi în localitate pentru Mihaela Rouă, mâine ultimul salut pentru tânăra mamă româncă

Primarul localității Nereto, Daniele Laurenzi, a proclamat zi de doliu în oraș pentru luni, 14 octombrie, în semn de respect față de tragedia care a lovit-o pe conaționala noastră, Mihaela Rouă, ucisă de concubinul său cu două lovituri de cuțit în cursul zilei de miercuri, 9 octombrie.

Trupul fără viață al tinerei mame românce a fost eliberat de Procuratura din Teramo după ce a fost executată autopsia și a fost încredințat părinților Mihaelei care au venit din România pentru a o repatria. Conform rete8.it, medicul legal Luigi Cipolloni care efectuat necropsia a stabilit că victima a decedat din cauza sângerării rapide provocată de una dintre cele două lovituri de cuțit care a fost aplicată de concubinul său, Cristian Daravoinea, în partea stângă a toracelui. Daravoinea se află acum în arest la închisoare cu acuzația de omor agravat.

Slujba creștinească în rit ortodox din Italia va avea loc marți, 15 octombrie, la ora 15, la biserica Suffragio din Nereto. Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre va fi dus apoi de părinții Mihaelei în România și va fi înmormântat joi, 17 octombrie, la ora 12:00.

Mihaela Rouă, 32 de ani