Prostituată româncă violată și jefuită la Milano de un bărbat italian căsătorit

O femeie de naționalitate română care practică prostituția a fost violată și jefuită la Milano de unul dintre clienții săi, un șofer de taxi italian care locuiește la Pavia (Lombardia). Carabinierii au mers să-l aresteze pe bărbatul italian în vârstă de 44 de ani duminică, 20 mai, la domiciliul său din Cura Carpignano, unde acesta locuiește împreună cu soția. A fost luat și dus în închisoare.

Șoferul de taxi, care lucrează la Milano, este reținut sub acuzația de violență sexuală și de jaf împotriva unei persoane private.

Totul a început cu o lună în urmă

Faptele s-au petrecut cu aproximativ o lună în urmă, când, potrivit anchetei desfășurate între timp, șoferul de taxi italian s-ar fi pus de acord cu femeia care practica prostituția pentru întreținerea unui raport sexual contra cost. Odată izolați, în zona San Siro din Milano, la cererea prostituatei să folosească prezervativul bărbatul ar fi refuzat și ar fi agresat-o pe tânăra română forțând-o să aibă o relație sexuală neprotejată și violentă. Apoi ar fi jefuit-o de toți banii pe care îi avea în geantă și ar fi aruncat-o din mașină.

Investigațiile

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia, singură și înspăinmântată într-o zonă izolată, și-a sunat o prietenă care i-a sărit  imediat în ajutor. Cele două s-au întâlnit pe stradă cu o patrulă de carabinieri cărora le-au povestit cele întâmplate. Astfel, au început învestigațiile. Victima, din păcate, nu reușise să rețină numărul mașinii și nici nu cunoștea numele bărbatului care o violase și care îi furase banii. Dar între timp, vorba s-a răspândit printre prostituatele din zonă, iar unele fete au recunoscut șoferul de taxi în persoana unui client frecvent.

Într-o zi a acestei luni, mașina agresorului se învârtea cu viteză mare prin zona în care „lucrează” fetele care erau la cunoștința celor întâmplate, iar una dintre ele a reușit să rețină numerele de pe plăcuța de înmatriculare. Carabinierii au găsit cu ajutorul numerelor taxiul respectiv și în consecință îl descoperă pe bărbatul italian de 44 de ani, rezident la Pavia. Care, în acest moment, este recunoscut într-o fotografie de prostituata româncă agresată.

Nu era prima oară când bărbatul a avut un astfel de comportament

Din ancheta efectuată rezulta că șoferul de taxi vara trecută a fost suspendat din serviciu după mai multe plângeri de la clienți, a demisionat și de atunci lucra cu ajutorul unei aplicații online. Acum zece ani, în Pavia, el a fost denunțat pentru violență sexuală agravată tot de o prostituată, episod în care bărbatul s-a dat drept polițist în fața femeii. Totuși, pentru fapta comisă atunci, nu a primit nici o condamnare.

În acest moment, italianul este arestat dar autoritățile continuă ancheta pentru a verifica dacă bărbatul a mai comis astfel de fapte și în dauna altor persoane.